Aan- en verkooptaxaties

Vragen aan onze taxateurs?

Op zoek naar een betrouwbare partner om uw aan- of verkooptaxaties uit te voeren?

Het aan- of verkopen van vastgoed vraagt om een weloverwogen beslissing. Plus Taxaties taxeert en adviseert over voorgenomen aan- of verkopen. Onze opdrachtgevers zijn ondernemers, beleggers, gemeenten, woningcorporaties, zorginstellingen en instellingen die hun positie heroriënteren.

Taxaties die inzicht geven

Wij geloven niet in taxeren louter voor een eindwaarde maar onderscheiden ons met taxatierapportages die inzicht geven. Onze klanten mogen wel wat meer van ons verwachten dan alleen een taxatierapport. Het uitvoeren van scenario analyses om de mogelijkheden van een pand in kaart te brengen is hier een voorbeeld van. Het analyseren van de markt en prijs- en waarde niveaus, tot aan het toetsen van een alternatieve aanwendbaarheid. Alles met als doel om de aan- of verkoopbeslissing te ondersteunen. Uiteraard nemen we publiek- en privaatrechtelijke aspecten ook mee in onze taxatie.

Plus Taxaties beschikt over een team van specialisten met jarenlange kennis en expertise in het vakgebied. Daarnaast is ons research team in staat om grote datastromen te analyseren. Wij analyseren de vastgoedmarkt zodat elke taxatie wordt ondersteund vanuit een valide onderbouwing van marktcijfers.

Een belangrijk toevoeging aan onze taxaties is onze procesaanpak. Doordat Plus Taxaties dat goed heeft ingericht met gescheiden rollen, verantwoordelijkheden en een sterke workflow benadering is ons proces efficiënt ingericht. Treden er last minute wijzigingen op die we nog even moeten meenemen in onze taxatie of moet er nog een scenario analyse worden uitgevoerd? Wij helpen onze klanten bij het gehele proces.

Vragen aan onze taxateurs?