Mooie ontwikkelingen en teambuilding

Fietsen

De beste resultaten bereiken we alleen door plezier in ons werk

De afgelopen maanden hebben wij als Plus Taxaties mooie stappen gezet in de ontwikkeling van onze organisatie en klantenkring. Wij zijn recent verhuisd binnen Tauro Kantorencentrum naar een nieuwe kantoorruimte waar wij ons elke dag inzetten voor taxaties van het hoogste niveau.

In de afgelopen maanden hebben wij vele taxatieopdrachten afgerond en mooie nieuwe klantrelaties opgebouwd. Onze dienstverlening voor de Buy To Let markt is uitgebreid door een samenwerking met RNHB. Ons klantenteam maatschappelijk vastgoed heeft een aanbesteding gewonnen voor het uitvoeren van taxaties voor Gemeente ‘s-Hertogenbosch. En ons team woningtaxaties? Zij hebben alleen in april al 50 NWWI
taxatieopdrachten toegevoegd aan het portfolio. Ontwikkelingen waar wij ontzettend trots op zijn!

Als team hebben we hard gewerkt om deze ontwikkelingen te realiseren. En omdat we geloven dat we de beste resultaten bereiken door plezier in ons werk zijn we afgereisd naar Zeeland. Daar hebben we met elkaar gebouwd aan de ontwikkeling van Plus Taxaties. Strategie sessies omdat we de ambitie hebben om altijd het beste uit onszelf te halen, mountainbiken door het duingebied van Zeeland en natuurlijk genieten van een heerlijk diner en gezelschap.

Cre-Aid: en ook jullie bedankt voor de bijdrage aan de sessies!