Plus Taxaties breidt uit!

#Algemeen #Website
Hoofdkantoor Plus Taxaties (Den Haag)

Sinds de start van ons bedrijf in 2019 maakt Plus Taxaties een gestage groei door. Die groei is eind 2021 in een stroomversnelling gekomen.

Team woningtaxaties
Onze afdeling woningtaxaties is uitgebreid met Laura Gerardts als taxateur i.o. en taxateur Arnoud Bakhuizen RT. De doorlooptijden van NWWI worden hiermee gegarandeerd tot de kortst mogelijke tijd. Rapporten in één tot twee dagen zijn geen uitzondering.

Team beleggers
De dienstverlening aan beleggers, gebruikers en financiers van zakelijk vastgoed is met de komst van Boy Pieper als assistent taxateur en een tweede taxateur ook versterkt. Anouar Ajrar RT versterkt onze geledingen. Ook hiermee realiseren we een verdere borging van doorlooptijden. Immers op de vraag “wanneer heeft u het rapport nodig?” komt nog steeds en steeds meer het antwoord “gisteren”.

En de organisatie?
Die hebben we versterkt met de komst van Eva Rens. Zij versterkt de binnendienst en zal later dit jaar ook haar opleiding starten tot taxateur.

Mocht u zaken met ons doen zullen onze nieuwe taxateurs zich in de nabije graag aan u voorstellen. Indien u nog geen zaken met ons doet en u vindt:
– een korte doorlooptijd van één week;
– heldere rapportages zonder bla bla;
– taxatie die wordt geaccepteerd door -bijna- alle geldvestrekkers;
– en natuurlijk een scherpe prijsstelling, belangrijk?

Neem dan eens contact met ons op.

Plus Taxaties is u graag van dienst.