Exploitatie-gebonden

Meer weten over onze aanpak?

Wij adviseren en begeleiden bij exploitatiegebonden taxatievraagstukken

Het waarderen van exploitatie gebonden vastgoed is een vak apart. Het vertrekpunt is verkrijgen van inzicht in de onderneming. Voorbeelden van exploitatie gebonden vastgoed zijn alle soorten horeca, parkeergarages, musea en recreatief vastgoed.

Het gaat in alle gevallen om ondernemingen met een exploitatie waarvan de waarde van het onderliggende vastgoed in hoge mate bepaald wordt door de verdienmogelijkheden.

Kennis en standaarden

Onze taxaties worden uitgevoerd in de taxatiemanagementsoftware van Flux. We maken hierin gebruik van een exploitatie gebonden module ondersteund door TMI. Daardoor zijn de taxaties opgesteld volgens de hoogste standaarden die in de markt gelden.
We onderscheiden onszelf doordat we niet alleen over kennis van taxeren beschikken maar ook verstand hebben van hoe de bedrijfsvoering van een onderneming is ingericht.

Ons proces

Samen met onze klanten geven wij het taxatieproces vorm. Bij aanvang van een taxatie inventariseren we welke informatie nodig is om een goede taxatie te kunnen maken. Plus Taxaties maakt gebruik van gedetailleerde objectgegevens, informatie over de onderneming en bezichtigd de objecten die zij taxeert. Voor een taxatie van de hoogste kwaliteit is een stevige set aan documenten en bestanden benodigd.

Ons team
Plus Taxaties heeft specialisten in huis om exploitatiegebonden taxaties uit te voeren. Onze taxateurs zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt en werken in het geval van horeca taxaties samen met taxatiebureau Forvalue uit Amersfoort. Dit betekent dat onze taxaties van horecaobjecten met een brede blik door twee onafhankelijke taxateurs worden opgesteld.

Meer weten over onze aanpak?