Financieringstaxaties

Een taxatie nodig?

Financieringstaxatie van beleggingsobjecten

Bent u op zoek naar een taxatie voor een beleggingsobject?

Plus Taxaties voert taxaties uit van beleggingsobjecten door de gehele Randstad. Door de strategische ligging van onze kantoren in Amsterdam en ‘s-Gravenhage zijn wij op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt.

Onze Buy to Let woningtaxaties ten behoeve van financiering voeren wij uit voor onder andere: Casarion, Domivest, NIBC, Mogelijk en SolidBriQ

 Waar wij voor staan

U mag van ons verwachten heldere communicatie, korte doorlooptijden en rapporten volgens de hoogste kwaliteit. Wij zijn ons als geen ander bewust dat een financieringstraject vraagt om een soepel proces met ondersteuning van een kwalitatief hoogwaardig taxatierapport.

Daarnaast geven wij onze opdrachtgevers niet alleen een waarde in een rapport maar bieden wij inzicht in de waarde opbouw en alle factoren die de waarde beïnvloeden. Wij geven inzicht in het effect van een huursituatie, eventuele huurpotentie die aanwezig is, risico’s die herkent worden vanuit de markt en uiteraard alle publiek- en privaatrechtelijke beperkingen die spelen.

Bedrijfsmatig

Het uitvoeren van een financieringstaxatie kan diverse doeleinden hebben. Bedrijven die willen uitbreiden of juist gaan verkopen waarbij  het verkrijgen van financiering van het grootste belang is. Het kan gaan om bedrijfs- of kantoorruimten, winkelruimten, wooncomplexen of ander type vastgoed.

De taxatierapporten die wij maken zijn NRVT proof en worden uitgevoerd in de gevalideerde taxatiesoftware van TMI uit Flux. Tegelijkertijd kunnen de taxaties worden aangeleverd aan de bank via SBR Nexus. Onze taxatierapporten voldoen aan alle wet- en regelgeving en de eisen die vastgoedfinanciers stellen.

Taxatie Netwerk

Wij zijn één van de vaste taxatiepartners van Taxatie Netwerk.
Taxatie Netwerk richt zich uitsluitend op het taxeren van commercieel vastgoed. Binnen het commercieel vastgoed kunnen alle taxatieopdrachten worden uitgevoerd. Van commercieel vastgoed objecten als kantoor-, bedrijfs- en winkelpanden en beleggingsobjecten tot taxaties van complete portefeuilles, wooncomplex taxaties, exploitatiegebonden taxaties, fiscale taxaties en ook residuele grondwaarde taxaties.

Woningtaxaties

Je bent op zoek naar een taxateur om je huis te laten taxeren. In regio Haaglanden stellen wij taxatierapporten op voor woningen. Belangrijk is dat onze taxaties worden uitgevoerd door gecertificeerde taxateurs en worden gevalideerd via het NWWI.  Dat betekent dat onze taxaties worden geaccepteerd door alle hypotheekverstrekkers. Wij staan voor kwaliteit en korte doorlooptijden.

Een taxatie nodig?