Herbouwtaxaties

Op zoek naar een taxateur?

Plus Taxaties heeft ruime ervaring met het uitvoeren van herbouwtaxaties.

Heeft de verzekeraar om een herbouwwaarde taxatierapport gevraagd? Of u wilt geen risico lopen op onderverzekering. Plus Taxaties heeft jarenlange expertise opgebouwd met het uitvoeren van herbouwtaxaties. Onze opdrachtgevers zijn divers. Van bedrijfsmatig,- of maatschappelijk vastgoed, tot het taxeren voor Verenigingen van Eigenaren (VVE’s) en woningcorporaties.

De taxaties worden uitgevoerd voor de opstalverzekering. Onze taxatierapportages helpen om over- of onderverzekering te voorkomen. Aan de basis van een herbouwtaxatie staat het artikel 7:960 Burgerlijk Wetboek. De taxaties zijn zes jaar geldig en voldoen aan alle eisen en richtlijnen en worden geaccepteerd door alle verzekeraars.

Samen met onze klanten geven wij het taxatieproces vorm. Bij aanvang van een taxatie inventariseren we welke informatie nodig is om een goede taxatie te kunnen maken. Wij maken gebruik van gedetailleerde objectgegevens, informatie over installaties en bezichtigen de objecten die wij taxeren. Het is niet voor niets dat voor een taxatie van de hoogste kwaliteit soms meer wordt gevraagd aan informatie dan tekeningen.

Vragen aan ons? Laat het gerust weten. Onze taxateurs gaan graag met u in gesprek.

Op zoek naar een taxateur?