Herbouwwaarde taxaties

Een taxatie nodig?

Plus Taxaties heeft ruime ervaring met het uitvoeren van herbouwwaarde taxaties.

Heeft de verzekeraar om een herbouwwaarde taxatierapport gevraagd? En wilt u geen risico lopen op onderverzekering. Plus Taxaties heeft specialisten in huis voor het uitvoeren van een herbouwwaarde taxatie. Wij taxeren voor een brede groep aan opdrachtgevers. Zo taxeren wij bedrijfsmatig,- of maatschappelijk vastgoed en taxeren wij voor Verenigingen van Eigenaren (VVE’s) en ook woningcorporaties.

De taxaties worden uitgevoerd voor de opstalverzekering. Dat betekent dat onze taxaties helpen om over- of onderverzekering te voorkomen. Aan de basis van een herbouwtaxatie staat het artikel 7:960 Burgerlijk Wetboek.  De taxaties zijn zes jaar geldig en voldoen bovendien aan alle eisen en voorwaarden die gelden vanuit verzekeraars.

Samen met onze klanten maken we een plan van aanpak voor het uitvoeren van de taxatie. We starten de taxatieopdracht met het in kaart brengen van welke gegevens nodig zijn om een goede taxatie te kunnen maken. Wij maken gebruik van uitgebreide object gegevens en informatie over installaties. Verder bezichtigen wij het vastgoed om goed beeld te krijgen van het getaxeerde. Het is niet voor niets dat voor een taxatie van de hoogste kwaliteit soms meer wordt gevraagd aan informatie dan tekeningen.

Vragen aan ons? Laat het gerust weten. Onze taxateurs gaan graag met u in gesprek.

Een taxatie nodig?