Vacature taxateur i.o. / vastgoedanalist

Wij zoeken een taxateur i.o. / vastgoedanalist voor ons team in Den Haag

Parttime of Fulltime

Functieomschrijving

Vanuit onze kantoren in Amsterdam en Den Haag houden wij ons dagelijks bezig met uiteenlopende taxatievraagstukken. En daar kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken! Zoek jij een fijne werkomgeving met optimale werk-privé balans? Bekijk dan snel deze vacature.

Plus Taxaties is een snelgroeiend bedrijf met veel ruimte voor kennisdeling en complexe vraagstukken. Onze opdrachtgevers zijn beleggers, gemeenten, maatschappelijke instellingen, woningcorporaties en zorginstellingen.

Verantwoordelijkheden

Geen dag is hetzelfde. Als junior taxateur/ vastgoedanalist leren onze taxateurs je de fijne kneepjes van het vak. De eerste periode wissel je voortdurend in type taxatieopdracht en opdrachtgever. We maken je wegwijs in alles wat bij taxeren komt kijken en helpen je bij het zoeken naar de specialisatie waar je interesse en affiniteit naar uitgaat.

Plus Taxaties is dan ook een kennisgedreven organisatie met de ambitie om altijd de beste dienstverlening te bieden. Voor de opdrachtgevers is het belangrijk om een goed onderbouwde keuze kunnen maken over het vastgoed. Plus Taxaties streeft er dan ook naar om met een professionele en persoonlijke benadering meer op te leveren dan een rapport. Plus Taxaties zet zich elke dag in voor taxaties van het hoogste niveau. Je kunt dagelijks met je collega taxateurs klankborden en jezelf vastbijten in een waardering.

De beste resultaten worden bereikt door plezier in het werk. Dat is waar het bij Plus Taxaties om draait: doen waar je goed in bent en je passie voor waarderen delen met de klanten. Plus Taxaties is een jong, professioneel en modern bedrijf met een focus op kwaliteit en persoonlijke benadering. Het team van Plus Taxaties bestaat uit 10 collega’s en organiseert regelmatig activiteiten waarbij niet alleen aandacht is voor de organisatie maar ook de groei en ontwikkeling van het bedrijf wordt besproken.

Je werkzaamheden omvatten onder meer:

 • Het analyseren van brongegevens;
 • Het uitvoeren van marktonderzoek naar referentietransacties;
 • Het inrichten en bewaken van processen;
 • Het verwerken van taxaties in TMS-systemen;
 • Het helpen bij productontwikkeling, onder meer voor referentiedatabases;
 • Het opstellen van taxatierapporten;
 • Het onderhouden van contacten met onze klanten.

Jouw profiel

Je hebt een voorliefde voor vastgoed en wil je graag verder ontwikkelen als taxatiespecialist. Je bent communicatief vaardig en denkt graag na over het verbeteren van processen. In je rol als junior taxateur is het belangrijk dat je accuraat en punctueel bent zodat onze taxateurs volledig op je kunnen vertrouwen.

Verder herken jij jezelf in het volgende profiel:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur een opleiding in de studierichting economie, bedrijfskunde of vastgoed gerelateerd);
 • Studerend of relevante werkervaring in een rol binnen de vastgoedsector. Relevante werkervaring is een pré, bijvoorbeeld bij een taxatiebureau of in propertymanagement;
 • Je hebt gevoel voor automatisering en specifiek MS Office (Word en Excel);
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Het aanbod

 • Een dynamische organisatie waar veel kan en ruimte is voor eigen initiatief en waar je vorm
  kunt geven aan je eigen team;
 • Persoonlijke begeleiding om jezelf door te ontwikkelen tot taxateur;
 • Veel ontwikkelmogelijkheden, het volgen van opleidingen en cursussen tot Register Taxateur
  wordt actief gestimuleerd en gefaciliteerd;
 • Een werkplek op onze kantoren in Den Haag en Amsterdam met flexibele invulling van werk,
  tijd en zelfstandigheid;
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je ontvangt een marktconform salaris plus
  variabele beloning, een telefoon en een laptop voor een optimale uitvoering van de functie;
 • Een informele werkomgeving in een hecht team met gezellige collega’s, vrijdagmiddagborrels
  en leuke uitjes.

Over Plus Taxaties

Plus Taxaties is een jonge en snelgroeiende organisatie. Vanuit de kantoren in Amsterdam en Den Haag houden wij ons dagelijks bezig met uiteenlopende taxatie vraagstukken. De opdrachtgevers zijn beleggers, gemeenten, maatschappelijke instellingen, woningcorporaties, zorginstellingen en particulieren.

Door de sterke groei in klanten is Plus Taxaties ter uitbreiding op zoek naar een RT Taxateur Wonen die toe is aan de volgende stap in zijn carrière.

Je komt te werken in een informeel en hecht team met collega taxateurs met professionele ondersteuning op het gebied van research en een commerciële binnendienst. Plus Taxaties is altijd actief met het vergroten en up-to-date houden van de marktkennis en zoekt altijd mogelijkheden voor verdere professionalisering.

Vragen en solliciteren

Heb je vragen over de vacature of wil je eens met ons kennismaken? Sollicitaties ontvangen wij graag per e-mail op het adres info@plus-taxaties.nl. Voor meer informatie over de achtergrond van de functie kan contacten worden opgenomen met Pim Slegtenhorst op telefoonnummer 020-2106020
of 06-28646772