VvE’s

65

Voor VvE’s

Plus Taxaties voert taxaties uit voor Vereniging van Eigenaren op het gebied van herbouwwaarde taxaties.

Het bestuur van een Vereniging van Eigenaren heeft de verplichting een opstalverzekering af te sluiten. De hoogte van de premie van de opstalverzekering is gebaseerd op de herbouwwaarde. Om onderverzekering te voorkomen is het verstandig om periodiek de herbouwwaarde van de opstallen te laten waarderen.

Wij verrichten voor grote en kleine VvE’s taxaties op ten behoeve van de brandverzekering. Onze taxaties van de herbouwwaarde worden specifiek opgesteld ten behoeve van de opstalverzekering en ter voldoening aan het in artikel 7:960 Burgerlijk Wetboek bepaalde. Dit betekent dat sprake is van een vaste taxatie waardoor onderverzekering wordt voorkomen.

Plus Taxaties garandeert scherpe tarieven én korte doorlooptijden. Ons team van specialisten is in staat om snel te handelen zodat een Vereniging van Eigenaren geholpen wordt in het proces tot (her-)verzekering.

Benieuwd naar onze tarieven en doorlooptijden? Indien u ons het adres, het aantal woningen en de eventueel aanwezige aantallen garages en bedrijfsruimten bericht, sturen wij binnen één werkdag een prijsindicatie.

Benieuwd naar een vrijblijvende offerte?