Nieuws item

Een impressie van de Haagse NVM Makelaars en Notarissen Rally

Met veel plezier en enthousiasme organiseerden we samen met de NVM de Haagse NVM Makelaars en Notarissen Rally.

Met veel enthousiasme organiseerden we in mei als medeorganisator en sponsor de Haagse NVM Makelaars en Notarissen Rally. Wij zijn een nieuwe speler in de Haagse taxatiemarkt voor woningen. Daarom was het organiseren van dit event voor ons een unieke kans om ons te profileren richting de Haagse makelaars en notarissen. Het is mooi om te horen dat onze werkwijze al bij meerdere collega’s bekend is én dat zij daar graag gebruik van maken. 

Een succesvol event
De dag startte ontspannend bij restaurant Pex, waar ruimte was om te netwerken en elkaar te ontmoeten. Lisette van de Haagse NVM en onze collega Arnoud Bakhuizen zorgden voor een strakke organisatie van het event. We sloten af met een gezellige borrel bij de eindlocatie in Wassenaar. Tijdens de rally kwamen verschillende auto’s voorbij. Van een MG-A en een echte klassieker tot een nieuwe Aston Martin. Kortom: het was een succesvolle dag. 

Volgend jaar zijn we graag weer van de partij! Wil jij er dan ook bij zijn? Stuur alvast een mail naar info@plus-taxaties.nl.