Nieuws item

Jeroen Luijkx bij Plus Taxaties gestart als Manager Taxaties COG

Het jaar 2023 is voor Plus Taxaties goed van start gegaan. Afgelopen maandag is Jeroen Luijkx RT gestart op onze hoofdvestiging in Den Haag. Jeroen is een ervaren taxateur en gaat aan de slag als kopman van het team commerciële taxaties.

Directeur Merijn Berendsen is blij met de komst van Jeroen: “Het afgelopen jaar hebben we met Plus Taxaties een flinke groei doorgemaakt. Er is gebouwd aan een stevig fundament en er staat een mooie, ambitieuze ploeg. Met Jeroen aan het hoofd van het team COG in Den Haag zorgen we ervoor dat er een mooie mix van ervaring en ambitie aanwezig is waarmee we onze klanten nóg beter kunnen bedienen. We wensen Jeroen veel succes in zijn nieuwe rol!”.

Jeroen is blij met zijn overstap: “Na circa zes jaar ervaring op te hebben gedaan in de taxatiebranche in de Haagsche regio, was het voor mij tijd voor een nieuwe stap. Ik kijk er naar uit om samen met dit jonge team aan de toekomst van taxaties te bouwen, de afdeling verder uit te breiden en de collega’s in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling te begeleiden.”

Jeroen Luijkx
Manager Taxaties COG – Den Haag
RT696847051

t:  06 4121 3284
e:  jeroen.luijkx@plus-taxaties.nl