Nieuws item

Plus Taxaties is CO2-Neutraal

Als meest duurzame makelaardijkantoor van Nederland kan Plus Taxaties & Makelaardij zich vanaf nu een CO2-neutraal bedrijf noemen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is voor ons een belangrijke drijfveer. Ons werk draait om woningen, kantoren, bedrijfspanden en andere typen vastgoed. Al deze objecten hebben één ding gemeen: ze zijn gebouwd om zo lang mogelijk te blijven staan; ze maken voor eeuwig onderdeel uit van hun omgeving. Op een zo goed mogelijke manier omgaan met diezelfde omgeving: Plus ziet dat als een vanzelfsprekendheid. Niet alleen op papier, maar vooral ook in de praktijk.

 

Lees hieronder meer. 

CO2-Neutraal
Plus Taxaties en Makelaardij heeft bekendgemaakt dat het de CO2-uitstoot van het jaar 2022 heeft gecompenseerd. In een samenwerking met Trees For All is de uitstoot berekend van onder andere de verreden kilometers, het gebruik van kantoorruimte en energieverbruik (elektra en verwarming). Trees for All heeft ervoor gezorgd dat deze uitstoot daadwerkelijk gecompenseerd is. Voor het boekjaar 2022 is in totaal 40 ton CO2 gecompenseerd, hierdoor kan Plus Taxaties en Makelaardij zich vanaf nu een CO2-neutraal bedrijf noemen!

Duurzaamheid en aandacht voor de leefomgeving zijn belangrijke speerpunten in de bedrijfsfilosofie van Plus. Het bedrijf is dan ook blij dat het op deze manier een bijdrage kan leveren aan het verminderen van de CO2-uitstoot. Door samen te werken met Trees For All kan er bovendien worden bijgedragen aan het herstel en behoud van bossen, zowel in Nederland als op andere plekken in de wereld.

Plus Taxaties en Makelaardij is ervan overtuigd dat het de verantwoordelijkheid van bedrijven is om hun impact op het milieu zoveel mogelijk te beperken. Met het compenseren van de CO2-uitstoot van het afgelopen jaar, hoopt het bedrijf dan ook een voorbeeld te kunnen zijn voor andere bedrijven in de branche.

MVO in praktijk
Plus Taxaties & Makelaardij maakt dingen graag concreet, zo ook voor de inspanningen op het gebied van duurzaamheid. Lees op onze website hoe wij MVO verder in praktijk brengen, door:

  • Goed werkgeverschap
  • Groen wagenpark
  • Klanten helpen bij verduurzamen
  • Plus werkt papierloos
  • Plus Bomenplan