Nieuws item

Plus Taxaties lanceert nieuwe website en branding

Met onze nieuwe visuele identiteit en de website www.plus-taxaties.nl, leggen we de focus op onze kracht: het creëren van waardevolle inzichten.

Graag delen we bijzonder nieuws met je. Wij lanceren officieel onze nieuwe website www.plus-taxaties.nl. De website maakt onderdeel uit van de vernieuwde branding van de organisatie. Met deze frisse visuele identiteit legt de organisatie de focus op haar kracht: het creëren van waardevolle inzichten voor haar opdrachtgevers. Of het nu gaat om optimaal gebruik van bedrijfsobjecten of om zaken als het verduurzamen van vastgoed. Plus Taxaties combineert de kennis van opdrachtgevers over objecten met haar eigen kennis van de markt. Zo stelt zij in slechts enkele dagen tijd een taxatierapport op, waarmee waardevol inzicht wordt gecreëerd in het potentieel en de uitdagingen van het vastgoed van de klant.

Plus Taxaties creëert waarde
Het jaar 2022 stond voor ons in het teken van groei. In één jaar groeide ons team van vijf naar dertien specialisten. Begin 2023 verwelkomen we nog drie nieuwe collega’s. Onze taxateurs richten samen met onze opdrachtgevers het taxatieproces optimaal in. We kijken verder dan het taxatierapport. Daardoor creëren we waardevolle inzichten waar vastgoedeigenaren echt mee vooruit kunnen. Onze klanten krijgen zo een goed beeld van de kansen en uitdagingen binnen de vastgoedmarkt.

Ons taxateursteam zat dit jaar bepaald niet stil. We zijn erkend als taxateur voor diverse nieuwe vastgoedfinanciers. Het team, in 2022 onder aanvoering van Paul Stienen, werkt inmiddels samen met RNHB, De Nederlandse, Casarion, Domivest, Mogelijk, NIBC, SolidBriQ en Nestr.

Arnoud Bakhuizen leidt onze afdeling woningtaxaties voor particulieren. Deze afdeling waardeerde in het afgelopen jaar enkele honderden woningen. Ze onderscheidt zich door het feit dat ze met korte doorlooptijden kwalitatief goede taxaties oplevert aan haar klanten.

Naast bovenstaande activiteiten doen we meer. Zo taxeren we onder meer voor diverse gemeenten en woningcorporaties door het hele land. De gemeente Den Haag en de gemeente Utrecht behoren tot de opdrachtgevers. Sinds begin 2022 behoort ook de gemeente Den Bosch door een aanbesteding bij onze klantenkring.

Vooruitblik op het komende jaar
Het komende jaar staat in het teken van het verder optimaliseren van processen en systemen. En het meebewegen met ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Met een optimaal taxatierapport dat we samen met onze klant opbouwen, zorgen we voor een helder overzicht van de kansen én uitdagingen in de markt. En bereiden we organisaties voor op de toekomst.

Daarnaast staat het komende jaar in het teken van verdere uitbreiding van onze organisatie. Zo geven we onze specialisten de mogelijkheid om te doen waar ze goed in zijn. En we werken aan de ambitie om een landelijk opererend taxateur te worden. Naast onze kantoren in Den Haag en Amsterdam, vestigen we ons in 2023 op meerdere nieuwe locaties in het land.

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@plus-taxaties.nl