Nieuws item

Plus Taxaties & Makelaardij | Persbericht

Plus Taxaties & Makelaardij opent deuren in Nijmegen

Plus Taxaties & Makelaardij opent deuren in Nijmegen

Nijmegen, 10 maart 2023 – De oprichters van Plus Taxaties breiden hun dienstverlening verder uit onder de noemer Plus Taxaties & Makelaardij. Op 1 maart 2023 opende Plus officieel haar deuren in het hart van Nijmegen. Onder de naam Plus Taxaties en Makelaardij richt de organisatie zich op het ontzorgen van particulieren bij het proces rondom de aan- en verkoop van een woning en het taxeren van woningen.

Naast de begeleiding bij de aan- of verkoop van een woning is er een breed pallet aan taxatiediensten dat wordt geleverd. Te denken valt hierbij aan nieuw- en verbouwtaxaties, aan- en verkooptaxaties en overbruggingstaxaties. Alle taxaties worden gevalideerd door het Nederland Woning Waarde Instituut (NWWI). Het team achter Plus Taxaties & Makelaardij in Nijmegen bestaat uit gecertificeerde makelaars en een taxateur. Pim Slegtenhorst, directeur van Plus Taxaties & Makelaardij: “Met de start in Nijmegen en het uitbreiden van ons dienstenaanbod maken we onze ambitie werkelijkheid. We groeien toe naar een landelijk opererend, full-service kantoor. We richten ons op een nieuwe doelgroep en bundelen onze kennis over de vastgoedbranche en de huizenmarkt. En áls we er voor onze klanten in zijn geslaagd een droomwoning te vinden of hebben een door hen gewenste verbouwing getaxeerd zijn we nog niet klaar. Met zusterbedrijf BCP Bouw hebben we voor onze klanten een totaaloplossing voor het realiseren van de aan- en verbouwing bij de aangekochte woning of nieuwbouw op een aangekocht perceel. We zijn er van overtuigd dat we op die manier echt van toegevoegde waarde kunnen zijn voor onze klanten.”

“Elke klant ontvangt een tegoed van maximaal € 1.000,- voor het verduurzamen van zijn woning, daarmee maken we verduurzamen tastbaar én bereikbaar.”

 

Impact op duurzaamheid

Eind 2022 heeft Plus een nieuwe huisstijl gekregen. De kleur groen daarbij is niet bij toeval gekozen. Plus zet zich in voor het verduurzamen van de vastgoedmarkt. Dat gaat goed en daar zijn we trots op. In een traditioneel werkende en denkende sector zetten onze mensen zich dagelijks in om op het gebied van duurzaamheid stappen voorwaarts te maken. Ze doen dat door digitaal te werken, elektrisch te rijden zoveel als kan én door onze klanten te stimuleren te verduurzamen. Dat stimuleren maken we heel tastbaar. Elke klant ontvangt van ons een ‘tegoed’ bij een transactie (aan- of verkoop). Dat tegoed, wat kan oplopen tot een bedrag van € 1.000,-, kan worden ingezet bij het verduurzamen van de woning van de klant. Met ‘zusterbedrijf’ BCP Bouw hebben wij dé partner in huis om dit concreet te maken, zij kan ondersteunen in het verduurzamen door bijvoorbeeld te isoleren.

Kantoor aan de Oranjesingel
Plus Taxaties & Makelaardij is sinds 2019 actief en bedient vanuit haar vestigingen in Den Haag en Amsterdam de gehele randstad en Zuid-West Nederland. De dienstverlening is gericht op investeerders, particulieren, institutionele partijen, woningcorporaties en overheden. Sinds 1 maart biedt de organisatie vanuit haar kantoor in Nijmegen zowel taxatie- als makelaarsdiensten aan. Plus Makelaardij vestigt zich samen met Plus Taxaties aan de Oranjesingel 76 in Nijmegen. Dit historische pand uit de vroege jaren van de 20e eeuw, werd jarenlang gebruikt als bankgebouw. Inmiddels biedt het onderdak aan verschillende organisaties en bedrijven. Ook zusterbedrijf BCP Bouw, met haar hoofdvestiging in Cuijk, zal het ruime kantoor gaan gebruiken als uitvalsbasis bij het bedienen van haar klanten in Nijmegen en omgeving.

Neem voor meer informatie contact op door te bellen naar +31 (0)24 79 20 700 of te mailen naar nijmegen@plus-makelaardij.com.

 

– EINDE PERSBERICHT –