Nieuws item

Teambuilding en mooie ontwikkelingen rondom onze organisatie

De beste resultaten bereiken we door plezier te hebben in ons werk. We kijken met trots terug op een aantal mooie mijlpalen. 

De beste resultaten bereiken we door plezier te hebben in ons werk. In de eerste helft van 2022 zetten we mooie stappen in de ontwikkeling van onze organisatie en klantenkring. Daarnaast verhuisden we binnen het Tauro Kantorencentrum naar een nieuwe kantoorruimte. Vanuit ons nieuwe ‘thuis’ zetten we ons elke dag in voor taxaties van het hoogste niveau. 

Mooie mijlpalen in 2022
We kijken terug op een aantal mooie mijlpalen. In de eerste maanden van het jaar rondden we veel taxatieopdrachten af en bouwden we mooie, nieuwe klantrelaties op. We breidden onze dienstverlening uit voor de Buy To Let-markt, door een samenwerking met RNHB. En ons klantenteam maatschappelijk vastgoed won een aanbesteding voor het uitvoeren van taxaties voor de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Daarnaast voegde ons team woningtaxaties alleen in de maand april al 50 NWWI-taxatieopdrachten toe aan ons portfolio. We zijn trots op deze ontwikkelingen!

Teambuilding in Zeeland
Als team werkten we hard om deze ontwikkelingen te realiseren. De beste resultaten en plezier in ons werk gaan altijd samen. Daarom reisden we met ons team naar Zeeland, om daar te bouwen aan de ontwikkeling van Plus Taxaties. We hielden strategische sessies om het beste uit onszelf te halen, deden een mountainbiketour door het duingebied van Zeeland en genoten van elkaars gezelschap en een heerlijk diner.

Cre-Aid, jullie ook bedankt voor de bijdrage aan de sessies!